19 mei 2019 | 10:00

Tervuren beweegt, beweeg jij mee?

Speeltuin Koninklijke Moestuin, aan het Warandepark/Gemeentehuis Vlonderse Hoek | Tervuren 3080 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Christine Tinlot: “Laat ik het eerlijk zeggen: ik heb veel ervaring in de culturele wereld, en zag het dus voor 300% zitten om schepen voor Cultuur te worden. Maar buiten het feit dat ik me voornamelijk met de fiets verplaats, ben ik eigenlijk niet bijzonder sportief. Mijn opvallendste wapenfeit voor ik schepen werd, was een spectaculaire val tijdens de inhuldiging van het nieuwe fietspad. Dat beloofde, als schepen voor Sport… Maar na de eerste vergadering met de Sportraad was ik volledig overtuigd: wat een enthousiasme bij de vrijwilligers, en zoveel toffe projecten! Sport is zoveel meer dan sport, het gaat ook over sociale cohesie en gemeenschapsvorming.

Neem Tervuren Beweegt: bedoeling is om zoveel mogelijk Tervurenaars in beweging te brengen. Sportief of niet, lid van een vereniging of niet, jong of oud, op eigen benen of mindervalide: we hopen absoluut iedereen te zien! Van Fit-o-meter en kabelbaan in het park tot yoga-initiatie op het gemeenteplein in Vossem, van petanque in de Moestuin tot kids mountainbike parcours, een cultureel-historische fietstocht en nog zoveel meer… Kom met je hele gezin of onder vrienden. En waarom zou je je groottante in het woonzorgcentrum niet gaan halen voor een wandeling en een drankje achteraf? Kortom, ik hoop dat we iederéén in Tervuren warm weten te maken om op zondag 19 mei in beweging te komen.
Doe het voor je gezondheid, doe het voor de gezelligheid, of doe het voor een goed doel: alle opbrengsten van deze dag gaan naar de Eglantier! (Dagcentrum voor jongeren met een zware handicap).
Alle praktische info vind je hier.
PS. Zelf neem ik het zekere voor het onzekere en animeer ik de ‘petanque’ activiteit. De voorzitter van de Sportraad heeft het zo beslist! ;-)) Heel graag tot dan!

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.

Vergelijkbare gebeurtenissen


26 May 2019 | 08:00
Stem jij ook Groen?

Wij stemmen voor Groen komende zondag! Jij toch ook? Op 26 mei ligt de bal in jouw kamp. Jij kiest. Jij bepaalt hoe ons land er morgen uitziet. In deze kieswijzer. vertellen we waarin...

Lees verder ›
Tervuren, België
03 Jun 2019 | 20:00
Infoavond mobiliteit

Een 'hot item' in Tervuren! Kom meer te weten over het mobiliteitsplan en het circulatieplan voor Tervuren.

Lees verder ›
Tervuren, België
13 Jun 2019 | 20:00
Algemene vergadering

Bij Groen+ zijn democratie en participatie geen holle woorden, maar onze basisfilosofie. We nodigen je dus van harte uit om op de Algemene Vergadering van gedachten te komen wisselen.

Lees verder ›
Alle evenementen ›