Miriana Frattarola

Communicatieverantwoordelijke

Ik ben geboren in Tervuren, waar ik de eerste 25 jaar van mijn leven ben opgegroeid in een Italiaans en Franstalig gezin. Nederlands leerde ik op het KAT (en dat Hollands accent heb ik ook daar opgepikt) ;-) De daaropvolgende 25 jaar woonde en werkte ik in Brussel, maar droomde ik er stiekem van om terug naar hier te komen.

Na een carrière in de media- en magazinewereld (waar ik het geluk had om heel gevarieerde posities in te vullen, van hoofdredacteur van de Flair tot HR manager, magazineconsultant in het buitenland, en verantwoordelijke interne en externe communicatie), was het tijd om een nieuw hoofdstuk van (minstens) 25 jaar aan te vatten. Dat werd een heel nieuw leven! Ik ontmoette mijn vriend, we kwamen in Tervuren wonen, en ik werd zelfstandige.

Ik zet me in voor Groen+ in Tervuren, omdat ik voor 200% achter de visie van een gezonder, eerlijker en gelukkiger Tervuren sta. Samen met enkele vrijwilligers proberen we jullie op de hoogte te houden en te enthousiasmeren om die visie mee waar te maken! Onze communicatieploeg bestaat uit Aagje Eckelmans (die de website verzorgt), Edith Neururer en Sabrina Smit (voor de vrijwilligerswerking), Isabelle Bisschop (events) en ik, die dit allemaal samenvat in de nieuwsbrief van Groen+.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief als dat nog niet gebeurd is!