Programma

Hieronder vind je het programma van Groen+ voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.


Dus jij hebt de moed om het programma van Groen+ te beginnen lezen. Proficiat! De lengte ervan toont dat we veel ideeën hebben om van Tervuren een menselijkere, eerlijkere en gezondere gemeente te maken. Heb je wat minder tijd, lees dan zeker de samenvatting.

Met deze editie gooien we het over een andere boeg. Elk hoofdstuk is geschreven voor een bepaald doelpubliek. Neem bijvoorbeeld Anna, 30 jaar oud, moeder van 2 kindjes en fervente fietser. Anna zal het hoofdstuk voor fietsers ongetwijfeld interessant vinden. Maar evengoed het hoofdstuk voor ouders. Lees dus zeker de hoofdstukken die jou aanspreken. Laat je ons weten wat je ervan vond via [email protected]?

De beste resultaten worden geboekt door samen te werken en te groeien. Dit programma is bijgevolg niet exhaustief en ook nooit af. Het geeft wel een goed idee van waar we voor staan, waar we naartoe willen tijdens de volgende legislatuur en welke maatregelen we daarvoor in gedachte hebben.

Je kan de verschillende hoofdstukken online lezen door op onderstaande hoofdstukken te klikken of het programma integraal lezen: Download het volledig programma

Veel leesplezier!

 

Samenvatting

Ik fiets en/of wandel graag

Ik neem vaak de bus of tram

Ik shop graag / ik ben ondernemer

Ik ga naar school, hogeschool of universiteit

Ik ben mama of papa

Ik ben niet meer van de jongste

Ik wil dat er in Tervuren verantwoord wordt gebouwd

Ik ben natuurliefhebber

Ik vind klimaat belangrijk

Ik vind democratie belangrijk

Ik heb het niet breed

Ik ben zorgebehoevend of ik zorg voor een dierbare

Ik ben een wereldburger

Ik ben cultuurliefhebber

Ik hou van sport