Serviceflats in het hartje van Tervuren

30 Juni 2018

Serviceflats in het hartje van Tervuren

Op hoek van De Vlonder en de Leuvensesteenweg, in het centrum van Tervuren, vind je 42 assistentiewoningen. Naast een mooi een fijne woning zijn alle voorzieningen aanwezig om er je oude dag door te brengen. Zo zijn er een conciërge en woonassistent beschikbaar, is er een gemeenschappelijke zaal, zijn de badkamers aangepast,...

OCMW-voorzitter Bert Vanoost is heel enthousiast over de ontwikkelingen in Residentie de Vlonder: "Midden in het centrum van Tervuren kunnen de bewoners nu genieten van een flat die volledig is aangepast aan hun behoeften. Ze kunnen rekenen op de bijstand van een woonassistent en conciërge, op zorg en thuishulp van het OCMW of een andere organisatie. En dat op wandelafstand van de winkels, de horecazaken, het gemeentehuis! Ja, we zijn méér dan tevreden."

Ook OCMW-raadslid Ariane Molderez is heel opgetogen: "De bewoners beschikken over een gemeenschappelijke ruimte 't Zaaltje. Daar kunnen ze elke dinsdag- en donderdagnamiddag het glas heffen en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. De residentie heeft alles in huis om een thuis te zijn. Het is fijn om te zien hoe het leven zich hier ontplooit."