09 Oktober 2021

18.00u -
22.00u

Spaghettiavond 2021

AC De Zeventster , Markt 7a, 3080 Tervuren

Yesss! De jaarlijkse spaghettiavond van Groen+ is er weer! Onze mascotte Viki Van de Voer kijkt ernaar uit om op zaterdag 9 oktober samen met jullie aan tafel te gaan, en zo een goed doel te steunen: Dimbalma, een Tervurens initiatief ten voordele van de lokale bevolking in Gambia!

Iedereen welkom van 18 tot 22 uur in AC De Zevenster (zaal De Wilg, Markt 7a) voor homemade spaghetti! Uiteraard ook in veggie-versie verkrijgbaar. Volwassen portie: 14 €, kinderportie: 10 €. Alle opbrengsten gaan dit jaar naar Dimbalma voor Gambia. Reserveren is niet nodig.

WIE IS DIMBALMA? 

Groen+ steunt altijd een goed doel in Tervuren met zijn spaghettiavond. Het ene jaar een intiatief ten voordele van Tervurenaars (zoals Villa Fura tijdens de laatste editie, in 2019), en het andere een actie in het kader van Noord-Zuid solidariteit. De editie 2021 steunt het mooie initiatief van Ann en Stef, uit Vossem: Dimbalma voor Gambia ondersteunt kleinschalige projecten in het West-Afrikaanse Gambia ter verbetering van de gezondheidszorg, het onderwijs, de landbouw en voedselvoorziening.

Dimbalma voor Gambia is lid van de GROS Tervuren. Ann en Stef: "We hebben onze actie opgestart toen we voor het eerst in Gambia waren, in 2002, als toeristen. Al onze medewerkers zowel in het noorden als in het zuiden doen dit vrijwillig. De hulp komt rechtstreeks ten goede aan de plaatselijke bevolking. Het zijn de mensen van de dorpen zelf die bepalen waar zij de hoogste nood aan hebben. Ook betalen we het schoolgeld van een aantal studenten die anders geen kans krijgen om naar school te gaan. De hulp gaat voornamelijk naar dorpen in het binnenland (Karantaba, Darsilami en omgeving en Sinchu Chiandery)."

Steun Dimbalma, beleef een gezellige (en lekkere!) avond, kom van onze homemade spaghetti smullen op zaterdag 9 oktober!