1. Bram Peters

Schepen - 31 jaar - Tervuren

Het is eerder toevallig dat ik in Tervuren ben komen wonen. Mijn vrouw en ik zochten, samen met een bevriend koppel, naar een geschikte huurwoning voor ons vier. Samenwonen met vrienden is tegelijk goedkoop en gezellig. We zochten een huis niet te ver van onze werkplaatsen en uiteindelijk werd het Tervuren.

Dat ik in de politiek ben gestapt is niet toevallig. Heel bewust heb ik begin 2012 contact opgenomen met de lokale groep en bood ik aan om te helpen. Al snel stonden de verkiezingen voor de deur. Dankzij de goede uitslag van Groen+ kon ik begin 2013 starten als gemeenteraadsvoorzitter. In januari 2016 ruilde ik dat mandaat voor een schepenambt met de bevoegdheden milieu en duurzaamheid, ontwikkelingssamenwerking, land- en tuinbouw, toegankelijkheid en sociale gelijkheid. Nu zijn het opnieuw verkiezingen en vlieg ik er met nog meer goesting in.

Naast schepen ben ik ook vader van twee zoontjes en werk ik als stafmedewerker voor CM. Voor andere activiteiten heb ik niet veel tijd over maar wanneer het lukt speel ik in een zaalvoetbalploegje of ga ik joggen in het prachtige Zoniënwoud.

Benieuwd naar meer? Kijk dan zeker naar dit filmpje.