4. Christine Tinlot

cultuurcoördinator - 52 jaar - Tervuren

Al 30 jaar ben ik actief in de weer binnen de Belgische cultuursector. Mijn passie gaat vooral uit naar hedendaagse dans. Tijdens mijn carrière werkte ik samen met zowel Nederlands- als Franstalige artiesten. Vandaag zet ik me vooral in voor verschillende projecten, waaronder ‘Shell Shock’ van Sidi Larbi Cherkaoui en LE WOLF, huis voor jeugd literatuur (Brussel).

Op 14 februari 2003 verhuisde ik samen met mijn man naar Tervuren om er een gezin te stichten. Na de geboorte van onze eerste zoon in september 2003 zijn we als vrijwilligers aan de slag gegaan bij MamaBW, een organisatie die zich inzet voor moeders en kinderen in nood. Gedurende 5 jaar ben ik ook lid geweest van de oudervereniging van de Gemeentelijke Basisschool Tervuren.

Naast mijn professioneel, gezins- en vrijwilligersleven hou ik me actief bezig, samen met ‘Transitie Tervuren’, met het ontwikkelen van een ecologischer manier van leven. Als gemeenteraadslid van  Groen+ wil ik mijn ervaring en kennis delen om van onze gemeente een aangenamere plaats te maken, voor mijn en uw kinderen én onze leefomgeving.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan zeker dit filmpje.