6. Joan Abatesi

Seniorenbegeleidster - 55 jaar - Tervuren

Ik ben van Rwandese afkomst en woon al meer dan 20 jaar met mijn Belgische man en dochter in Tervuren. We zijn heel gelukkig dat we voor Tervuren hebben gekozen omdat het een heel rustige en groene gemeente is waar het heel fijn is om te wonen.
Van opleiding ben ik bibliothecaresse en in België heb ik gewerkt op twee ambassades en de bibliotheek van een advocatenkantoor en aan de Universiteit. Momenteel werk ik al meer dan 10 jaar bij als seniorenbegeleider In Vlaams Brabant bij de organisatie In-z.
Daarnaast ben ik ook voorzitter van de multiculturele vereniging Ubuntu die als doel heeft mensen uit Tervuren met een verschillende achtergrond en cultuur met elkaar te verbinden door het organiseren van allerlei activiteiten zoals kunst, dans, theater en poëzievoorstellingen en natuurwandelingen.
Ik heb met volle overtuiging gekozen om me voor Groen+ te engageren omdat de waarden en normen van deze partij geheel overeenkomen met de mijne zoals een gezond leefmilieu en het zorgen voor elkaar en het verbinden van mensen met een verschillende achtergrond om zo tot een beter samenleven van alle Tervurenaars te komen..

​Benieuwd naar meer? Bekijk dan zeker dit filmpje.